INFORMACIJE


Hrvatska bratska
zajednica u Americi,
odsjek 2001 "Frankopan"
Ogulin Hrvatska

OIB 90227062386
Tel: +385 (0)47 531 009
Mob.:+385 (0)98 245 828
ivan@infostudio.hr

 Sastanci svakog zadnjeg
 ponedjeljka u mjesecu:

zimi u 19h, ljeti u 20h! U srpnju nema sastanka.

Piknici: zadnja nedjelja u svibnju i prva nedjelja u rujnu

Izlet: subota polovinom listopada

Božićno novogodišnji domjenak: pet - šest dana prije Božića


Sponzor stranica

InfoStudio.hr - Internet usluge
   
Aktualnosti O nama Postani član Prijatelji Adresar Konatkt

Dobro došli na stranice Hrvatske bratske zajednice, odsjek 2001 "Frankopan", Ogulin !!

AKTUALNO

Održana Redovna godišnja skupština, 31.01.2012.Redovna godišnja skupština Hrvatske bratske zajednice u Americi, Odsjek 2001 "Frankopan" održana je 28. siječnja 2012.

U uvodnom dijelu Skupštine, brat Ivan Vučić župan Karlovačke županije i delegat odsjeka 2001 "Frankopan" Ogulin HBZ-u upoznao je nazočno članstvo sa svojim sudjelovanjem na 23. Nacionalnoj konvencija HBZ-a u Buffalu, u državi New York, od 18. do 21. rujna 2011.Izvješća o radu u protekloj godini podnijeli su predsjednik Ivan Bertović, financijska izvješća podnijeli su tajnik Ivan Puškarić i zamjenik predsjednika Zdravko Salopek. Nadzorni odbor s predsjednikom Ivicom Francetićem na čelu, pregledao je kompletno poslovanje i utvrdilo da je sve u skladu sa zakonom.

Na Skupštini su potvrđeni i svi prije godinu dana izabrani dužnonosnici.- Odsjek 2001 "Frankopan" i dalje će redovito održavati mjesečne odsječne sjednice te na istima promovirati i ostvarivati svoje redovite djelatnosti, održavati redovite godišnje skupštine, organizirati proljetni i jesenski piknik, jedan izlet u godini, te Božićno-novogodišnji domjenak.
- planira se i priprema eventualni izlet u SAD i Kanadu zajedno s članovima KUD-a "Sv. Juraj" Zagorje.- u cilju jačanja Odsjeka i Zajednice, primat će se novi članovi  
- i dalje će se njegovati i jačati veze između ostalih odsjeka unutar Zajednice i prema Zajednici te će se pokrenuti inicijativa za osnivanje zajedničkog koordinacijskog tijela svih odsjeka Hrvatske - poticat će se kao i dosada organiziranje kulturoloških manifestacija, pogotovo bratskih udruga na području Zagorja i lista "Kolišće"
- angažman na jačanju materijalno-financijske osnove Odsjeka i rješavanje službenih prostorija Odsjeka


Zagorski tamburaši uljepšali su Skupštinu


Tajnik Ivan Puškarić

 


© Web izrada od 2006., dizajn i hosting: InfoStudio.hr