INFORMACIJE


Hrvatska bratska
zajednica u Americi,
odsjek 2001 "Frankopan"
Ogulin Hrvatska

OIB 90227062386
Tel: +385 (0)47 531 009
Mob.:+385 (0)98 245 828
ivan@infostudio.hr

 Sastanci svakog zadnjeg
 ponedjeljka u mjesecu:

zimi u 19h, ljeti u 20h! U srpnju nema sastanka.

Piknici: zadnja nedjelja u svibnju i prva nedjelja u rujnu

Izlet: subota polovinom listopada

Božićno novogodišnji domjenak: pet - šest dana prije Božića


Sponzor stranica

InfoStudio.hr - Internet usluge
   
Aktualnosti O nama Postani član Prijatelji Adresar Konatkt

Dobro došli na stranice Hrvatske bratske zajednice, odsjek 2001 "Frankopan", Ogulin !!

AKTUALNO

Umjesto jesenskog piknika u planu izlet, 03.09.2009.Članovi koji imaju pravo na studentsku stipendiju, trebaju skupiti svu potrebnu dokumentaciju, a učenici koji završavaju srednju školu, a namjeravaju studirati i  zatražiti od HBZ-a studentsku stipendiju trebaju se javiti Odsjeku.

Jesenski piknik neće se održati, a u planu je neki rekreacijski ili radni izlet.

    Na odsječnoj sjednici 31. kolovoza 2009., Hrvatske bratske zajednice u Americi,  Odsjeka 2001 "Frankopan donesena je odluka o neodržavanju jesenskog piknika, budući da je proljetni piknik bio u sedmom mjesecu u povodu desetogodišnjice ogulinskog odsjeka "Frankopan", a i iskustvo pokazuje da zbog početka školske godine i obilježavanja Dana Grada Ogulina i Župe Sv. Križa na jesenskom pikniku nije baš najveći odaziv.

     U jeseni, u zamjeni za taj piknik, a prije božićnog i novogodišnjeg domjenka, Odsjek možda realizira neki radni ili rekreacijski izlet kao što je berba maslina ili grožđa o čemu će članovi Odsjeka biti pravovremeno obaviješteni i pozvani.

     Članovi koji imaju pravo na studentsku stipendiju, trebali bi do 10. rujna ´09. skupiti potrebnu dokumentaciju, dok članovi koji su upisali završni četvrti razred srednje škole, odnosno treći u trogodišnjem obrazovanju, a namjeravaju zatražiti stipendiju radi upisa na studij, trebaju promijeniti tijekom ovog devetog mjeseca svoje osiguranje u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Americi i uzeti jedno drugo osiguranje koje im daje pravo da se mogu pojaviti kao kandidati za stipendije. Za sve obavijesti kontaktirati tajnika gosp. Ivana Bertovića na 098 245 828.

 


© Web izrada od 2006., dizajn i hosting: InfoStudio.hr