INFORMACIJE


Hrvatska bratska
zajednica u Americi,
odsjek 2001 "Frankopan"
Ogulin Hrvatska

OIB 90227062386
Tel: +385 (0)47 531 009
Mob.:+385 (0)98 245 828
ivan@infostudio.hr

 Sastanci svakog zadnjeg
 ponedjeljka u mjesecu:

zimi u 19h, ljeti u 20h! U srpnju nema sastanka.

Piknici: zadnja nedjelja u svibnju i prva nedjelja u rujnu

Izlet: subota polovinom listopada

Božićno novogodišnji domjenak: pet - šest dana prije Božića


Sponzor stranica

InfoStudio.hr - Internet usluge
   
Aktualnosti O nama Postani član Prijatelji Adresar Konatkt

Dobro došli na stranice Hrvatske bratske zajednice, odsjek 2001 "Frankopan", Ogulin !!

AKTUALNO

Redovna godišnja skupština, 05.02.2009.

       Društvo Frankopan - odsjek 2001 Hrvatske bratske zajednice održao je svoju redovnu godišnju skupštinu u subotu, 31. siječnja 2009. godine u Ogulinskom Zagorju, u prostorijama mjesnog Vatrogasnog doma koje su nedavno, nakon proširenja i preuređenja, puštene u društvenu upotrebu.

     Tako prostrane i lijepe prostorije Doma služiti će za redovite sjednice i druge aktivnosti odsjeka 2001 HBZ. Složnost naroda i društvenih organizacija ovog kraja, koje su bez sumnje dobro vođene, prepoznali su i čelnici grada Ogulina te im bili od financijske pomoći kod realizacije ovog velebnog projekta. 

      Na Godišnjoj skupštini podnesena su i prihvaćena izvješća svih odsječnih odbornika na čelu s predsjednikom Ivanom Vučićem te razmatrana pitanja aktivnosti u ovoj tekućoj godini. Uz već dobro razvijene aktivnosti koje su se formirale kroz 10. godišnji odsječni rad raspravljano je i o proslavi 10. obljetnice djelovanja i rada odsjeka 2001 „Frankopan“ HBZ. Gotovo svi su se složili da tako dobre rezultate i zapaženu odsječnu društvenu ulogu treba proslaviti i okruniti sa jednim širim skupom na kojeg bi bili pozvani i drugi odsjeci koji djeluju na području Republike Hrvatske te prijatelji Zajednice.


 
     Skupština je potvrdila i još jedan mandat odsječnih odbornika, tako da na dužnostima ostaju: Ivan Vučić predsjednik, Zdravko Salopek potpredsjednik, Ivan Bertović tajnik, Anka Bertović blagajnica, Biserka Vućić perovođa, Milan Poljak upravitelj za sport, kulturu i prosvjetu, Zdravko Bertović upravitelj podmlatka (Gnjezda 2001), Ivica Francetić predsjednik Nadzornog odbora, Franjo Kolić predsjednik Porote te članovi Ivica Bertović, Ankica Sabljak, Jure Grdić, Milan Sabljak, Mirjana Poljak i Ivan Mateša.
 
    Na kraju skupštine i redovite mjesečne sjednice pripređena je večera za sve nazočne te nastavljeno s bratskim druženjem.


Tekst F. Bertović, fotografije I. Puškarić

 


© Web izrada od 2006., dizajn i hosting: InfoStudio.hr