INFORMACIJE


Hrvatska bratska
zajednica u Americi,
odsjek 2001 "Frankopan"
Ogulin Hrvatska

OIB 90227062386
Tel: +385 (0)47 531 009
Mob.:+385 (0)98 245 828
ivan@infostudio.hr

 Sastanci svakog zadnjeg
 ponedjeljka u mjesecu:

zimi u 19h, ljeti u 20h! U srpnju nema sastanka.

Piknici: zadnja nedjelja u svibnju i prva nedjelja u rujnu

Izlet: subota polovinom listopada

Božićno novogodišnji domjenak: pet - šest dana prije Božića


Sponzor stranica

InfoStudio.hr - Internet usluge
   
Aktualnosti O nama Postani član Prijatelji Adresar Konatkt

Dobro došli na stranice Hrvatske bratske zajednice, odsjek 2001 "Frankopan", Ogulin !!

AKTUALNO

Redovna izvještajna skupština, 30.01.2008.

     U subotu, 26. siječnja 2008., održana je Deseta redovna skupština Hrvatske bratske zajednice u Americi, odsjeka 2001 "Frankopan" Ogulin, Hrvatska, na kojoj su podnesena izvješća o dosadašnjem radu i usvojen je plan i program rada za 2008. godinu.

     Izvješća o radu u protekloj godini podnijeli su predsjednik našeg Odsjeka Ivan Vučić, financijsko izvješće tajnik Ivan Bertović i izvješće Nadzornog odbora podnio je Ivica Francetić.

     Središnji događaj u Zajednici bila je 22. Konvencija u Las Vegasu od 17. do 21. rujna 2007. na kojoj je naš Odsjek zastupao delegat Ivica Francetić. On se je kratkim ali jezgrovitim nastupom obratio delegatima i prenio pozdrave i stremljena našeg članstva i dužnosnika na čelu s predsjednikom.


Predsjedništvo Odsjeka 2001 "Frankopan" Ogulin

   Konvenciji u svojstvu gosta nazočio je i naš tajnik brat Ivan Bertović koji je to svojstvo stekao kao uspješan graditelj našeg Odsjeka i čitave Zajednice stekavši vrijedna priznanja i nagradu. Na Konvenciji, na radost i zadovoljstvo nas Ogulinaca, a posebno ogulinskih Zagoraca, potvrđen je brat Bernard M. Luketich za predsjednika u narednom četverogodišnjem razdoblju. Njegova kćerka Bernadette Luketich-Sikaras izabrana je na dužnost drugog predsjednika, a brat Franjo Bertović sa najviše glasova postao je voditelj glavne porote.

   U protekloj godini, naš Odsjek je održavao redovite sastanke, na kojima smo razmatrali i odlučivali o našoj djelatnosti. Realizirali smo dva izleta: prvi proljetni u Vukovar, Borovo naselje i Ilok i drugi jesenski u Pulu i Vodnjan.  Oba izleta su opisna na našim web stranicama.  U proljeće smo imali piknik na Shmitovom jezeru na kojem su nam bili posebno dragi gosti iz Canade, brat Franjo Bertović sa suprugom Mirjanom i sestra Đurđa Cindrić kao dužnosnici i članovi bratskog Odsjeka 530 "Ogulin" St. Tomas. Ljetos su pored njih tu boravili i Tonika i Zvonko Salopek i Jagica Magdić s kojima smo išli na zajednički izlet u Liku i Dalmaciju. Aktivnosti prošle godine završili smo Božićno-novogodišnjim domjenkom na kojem se okupilo brojno članstvo.


Prigodni domjenak nakon Izvještajne skupštine

     U ovoj 2008. godini nastavljamo naše aktivnosti prema planu i programu koji smo donijeli na ovoj redovnoj skupštini, kao što je prijem novih članova, jačanje zajedništva s američkim bratskim odsjecima i odsjecima u Hrvatskoj, organiziranje izleta po našoj Lijepoj Hrvatskoj u cilju međusobnog prijateljstva i upoznavanja domovinskih vrednota i ljepota i ostale aktivnosti našeg Odsjeka.

Ivan Puškarić Studio
+385 (0) 98 717 335


 


© Web izrada od 2006., dizajn i hosting: InfoStudio.hr